GENERELT

MED HVILKE ENHEDER KAN JEG BRUGE NBC SPORTS GOLD?

NBC Sports Gold findes uden for USA til din computer og enheder med iOS eller Android. Yderligere enheder tilføjes, efterhånden som de bliver tilgængelige.

HVORDAN FÅR JEG NBC SPORTS GOLD?

Du kan købe et abonnement på NBC Sports Gold på www.nbcsportsgold.com, hvor du kan vælge dit foretrukne adgangskort og klikke på KØB NU. Dit abonnement giver dig adgang fra alle de understøttede platforme/enheder.

HVAD KOSTER NBC SPORTS GOLD?

Du finder priserne for hver type adgang her: [insert page with pricing]. Prisen inkluderer alle eventuelle skatter og afgifter.

Banker og kortudstedere kan konvertere beløbet til lokal valuta i overensstemmelse med deres retningslinjer og praksis vedr. valutakurser og kan også opkræve et gebyr for udenlandsk transaktion og/eller konvertering.

NBC Sports Gold kan også tilbyde rabatpriser, efterhånden som sæsonen og året skrider frem.

Hvordan køber jeg abonnement til et adgangskort?

Du kan se en liste over de gældende tilbud og købe dit adgangskort her: [insert link]

HVAD er et kampadgangskort?

Vi tilbyder muligheden til at købe adgangskort til udvalgte Notre Dame-kampe. Du vil få adgang til en bestemt kamp efter eget valg og vil kunne se den til slutningen af abonnementsperioden. Men hvorfor begrænse dig selv? Køb abonnement til alle Notre Dames hjemmekampe her: [insert link]

Kan jeg købe flere adgangskort til NBC Sports Gold?

Pro Motocross og Notre Dame Football er i øjeblikket tilgængelige for køb udenfor USA.

Pro Motocross fås i USA, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Luxembourg, Sverige, Danmark, Holland, Spanien, Italien, Canada og Japan.

Notre Dame Football fås i Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Spanien, Sverige, Storbritannien, Schweiz, Canada og Mexico.

HVILKE betalingsformer accepterer I?

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express, JCB og PayPal.

HVORNÅR SLUTTER MIT ABONNEMENT PÅ NBC SPORTS GOLD?

Hvert adgangskort gælder for en periode. Som abonnent har du adgang til alt indholdet om den sport (live-begivenheder, gengivelser fra hele begivenheden, højdepunkter), som dit adgangskort dækker i hele abonnementsperioden. Abonnementsperioden slutter på følgende dato:

NBC Sports Gold adgangskort

Abonnementsperioden slutter

Pro Motocross Pass

18. maj 2018

Notre Dame Football: Alle kampe

30. november 2017

NBC Sports Gold fuldsæsonsabonnement fornys ved slutningen af den nuværende abonnementsperiode. Som abonnement vil du modtage en påmindelse om fornyelsen.

Adgangskort til kampe vil udløbe ved slutningen af abonnementsperioden.

HVORDAN OPSIGER JEG MIT ABONNEMENT?

Du kan opsige dit abonnement på NBC Sports Gold ved at kontakte kundeservice på support@nbcsportsgold.com. Hvis du opsiger dit abonnement vil annulleringen træde i kraft ved slutningen af indeværende abonnementsperiode. Mens dit adgangskort for indeværende periode forbliver aktivt, vil dit abonnement ikke blive fornyet automatisk i den næste abonnementsperiode. Generelt giver vi IKKE KREDIT, REFUSION eller FORHOLDSMÆSSIG FAKTURERING for abonnementer, der opsiges inden udløb af indeværende abonnementsperiode.

KAN JEG PRØVE NBC SPORTS GOLD GRATIS?

Sommetider kan NBC Sports Gold tilbyde en gratis prøveperiode. Når prøveperioden udløber, vil du gennem den registrerede betalingsform blive opkrævet det fulde beløb for et tilsvarende abonnement.

HVORDAN OPSIGER JEG MIN GRATIS PRØVEPERIODE?

Gå til Min konto for at opsige din gratis prøveperiode på NBC Sports Gold online til enhver tid før den gratis prøveperiode slutter. Kontakt venligst support@nbcsportsgold.com hvis du har spørgsmål eller ønsker at opsige dit abonnement efter at den gratis prøveperiode er slut.

TILBYDER NBC SPORTS GOLD NOGEN RABATTER?

NBC Sports Gold kan tilbyde nedsatte priser, efterhånden som sæsonen og året skrider frem.

MIN ENHED STÅR IKKE PÅ LISTEN OVER KOMPATIBLE ENHEDER?

Vi tilføjer hele tiden nye enheder. Kom jævnligt tilbage til www.nbcsportsgold.com for at se, om vi har tilføjet din enhed.

HVORDAN SER ELLER ÆNDRER JEG MIT ABONNEMENT PÅ NBC SPORT GOLD?

Gå ind på www.nbcsportsgold.com og log på med den e-mail og adgangskode, du brugte ved oprettelsen af din konto, og klik på linket til Min konto.

JEG HAR BRUG FOR AT KOMME I KONTAKT MED NBC SPORTS GOLD KUNDESERVICE.

NBC Sports Gold har en omfattende liste af ofte stillede spørgsmål, som vi opfordrer dig til at gå igennem. Hvis du ikke kan finde svaret, eller hvis du fortsat har problemer, kan du e-maile os på support@nbcsportsgold.com.

Hvor længe har jeg adgang til at se genudsendelser af indhold?

Pro Motocross-abonnenter får adgang til alle løbsarkiver i Pro Motocross fra 2015 til de nyeste begivenheder.

Notre Dame-abonnementer kan gense det indhold, de abonnerer på indtil slutningen af deres abonnementsperiode.

HVILKE sportsgrene tilbydes i øjeblikket af NBC Sports Gold?

På nuværende tidspunkt er Pro Motocross Pass og Notre Dame de eneste slags sport, der findes uden for USA. Tjek venligst [insert link to country availability] for sportenes tilgængelighed i dit land.

Hvor kan jeg finde kalenderen over begivenheder?

Du kan se kalenderen over begivenheder her: [insert link]

KAN JEG SE SPOILERS fra begivenheden?

NBC Sports Gold har live-begivenheder sammen med højdepunkter og interviews med udvalgte begivenheder. Bemærk venligst: Nogle højdepunkter og interviews kan muligvis indeholde "spoilers" (f.eks. vinderen af begivenheden, nøgleøjeblikke etc.). Til glæde for alle abonnementer (dem, der streamer live, genspil og på tværs af tidszoner) lægger vi de fleste af vores videoer op med det samme. Alle videohøjdepunkter vil være tilgængelige i fire (4) timer efter opsamlingen på dagens begivenheder.

Kan det sportslige indhold vises i HD-format?

Ja, alle videoer findes i HD.

Hvilket sprog findes indholdet på?

Alle sportsbegivenheder findes på engelsk.

LOGIN OG KONTOADMINISTRATION

HVORDAN LOGGER JEG PÅ?

Gå til www.nbcsportsgold.com. Indtast den e-mailadresse og adgangskode du brugte til at oprette din konto. Af hensyn til din sikkerhed kan du blive påkrævet at oprette en ny adgangskode. Vi vil sende dig en e-mail med link til at oprette en ny adgangskode.

JEG HAR GLEMT MIT BRUGERNAVN OG/ELLER ADGANGSKODE.

Det er ikke noget problem! Klik bare på "Jeg har glemt min adgangskode" på loginskærmen på www.nbcsportsgold.com, og følg anvisningerne. Vi sender dig en e-mail med et link til nulstilling af din adgangskode.

JEG HAR IKKE MODTAGET E-MAILEN MED LINKET TIL NULSTILLING AF ADGANGSKODE.

Hvis du har modtaget en bekræftelsesmeddelelse om, at en e-mail er blevet sendt til dig, bedes du tjekke dit spamfilter og tilføje NBC Sports Gold til din liste over sikre afsendere. Hvis du fortsat oplever fejl eller problemer, kan du prøve en anden browser og/eller enheder og du er altid velkommen til at kontakte os på support@nbcsportsgold.com.

JEG SKAL SE NOGET OG JEG KAN IKKE LOGGE PÅ - HJÆLP!

Intet problem. Lad os først prøve dette - sørg for at du har det korrekte brugernavn og adgangskode. Dit brugernavn er den e-mailadresse, du brugte til at oprette din konto. Hvis du har glemt din adgangskode, bare rolig. Klik bare på "Jeg har glemt min adgangskode" på loginskærmen på www.nbcsportsgold.com, og følg vejledningen. Hvis problemerne fortsætter, kan du prøve en anden browser og/eller enheder, og du er altid velkommen til at kontakte os på support@nbcsportsgold.com

KAN JEG BRUGE MIN ENHED MED iOS TIL AT SE NBC SPORTS GOLD ELLER DOWNLOADE APPEN UDEN FOR USA?

Med undtagelse af Pro Motocross og Notre Dame Football er NBC Sports Gold-appen kun godkendt til brug i USA.

Pro Motocross fås i USA, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Luxembourg, Sverige, Danmark, Holland, Spanien, Italien, Canada og Japan.

Notre Dame Football fås i Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Spanien, Sverige, Storbritannien, Schweiz, Canada og Mexico.

JEG HAR DOWNLOADET APPEN, HVORDAN KAN JEG KØBE?

På nuværende tidspunkt kan vi ikke gennemføre køb i appen. Du skal gå ind på www.nbcsportsgold.com og købe adgang og derefter logge på en kompatibel enhed med din e-mail og adgangskode for at få glæde af indholdet.

ER DER ADGANG TIL TEKSTNING FOR HØREHÆMMEDE?

Tekstning for hørehæmmede findes på engelsk på visse titler og kan aktiveres ved at klikke på "CC"-ikonet (forkortelse for "closed captioning") på mobile enheder og computere eller ved at vælge undertekster til på øvrige enheder.

KAN JEG KØBE LØB, KAMPE ELLER BEGIVENHEDER SOM PAY-PER-VIEW?

Desværre, nej. Og hvorfor begrænse dig selv? Et abonnement på NBC Sports Gold giver adgang til førsteklasses begivenheder, eksklusivt indhold m.m.

FINDES NBC SPORTS GOLD INTERNATIONALT?

På nuværende tidspunkt er Pro Motocross og Notre Dame Football godkendt til brug på NBC Sports Gold-appen udenfor USA.

Pro Motocross fås i USA, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Luxembourg, Sverige, Danmark, Holland, Spanien, Italien, Canada og Japan.

Notre Dame Football fås i Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Spanien, Sverige, Storbritannien, Schweiz, Canada og Mexico.

HVORDAN RETTER JEG MIT ABONNEMENT ELLER FAKTURERINGSOPLYSNINGER?

Gå ind på www.nbcsportsgold.com og log på med den e-mail og adgangskode, du brugte ved oprettelsen af din konto, og klik på linket til Min konto.

TEKNISK

HVAD ER MINIMUMSKRAVENE TIL BROWSER OG/ELLER HARDWARE FOR AT SE VIDEO PÅ NBC SPORTS GOLD?

Minimumskrav til browser:

• Internet Explorer 8 (32 eller 64-bit) og senere • Firefox 3.6 • Safari 5 • Chrome 16

Krav til internet:

• Bredbåndsforbindelse med 500+ Kbps

Krav specifikt til pc:

• Platform: Windows XP (32 eller 64-bit)/Windows 7 (32 eller 64-bit) • Processor: 500 MHz eller hurtigere • RAM: 128 MB eller mere • Videokort: min. 64 MB videohukommelse • Lydkort: min. 16-bit

Krav specifikt til Mac:

• Platform: Snow Leopard eller Lion • Processor: 1,83 MHz Intel Core Duo eller hurtigere • RAM: 128 MB eller mere • Videokort: min. 64 MB videohukommelse • Lydkort: min. 16-bit

HVAD ER DE BASALE OG OPTIMALE KRAV TIL OPERATIVSYSTEMER FOR AT KØRE APPEN PÅ SMARTPHONE OG TABLET?

NBC Sports Golds app til mobil og tablet understøtter enheder som iPhone og iPad, der kører iOS 8.0 eller nyere, og udvalgte, mobile Android-enheder, der kører på operativsystem 4.0 eller nyere. For at sikre den bedste brugeroplevelse bør du sørge for at din enhed har det nyeste operativsystem.

PÅ MIN ENHED BLIVER VIDEOEN VED MED AT INDLÆSE ELLER ER I DÅRLIG KVALITET. HVORDAN KAN JEG ORDNE DET?

Det er muligt at se video med 3G- eller 4G-forbindelse, men for at opleve den bedste kvalitet i videoen, skal du være tilsluttet via Wi-Fi. Du kan også forbedre din videokvalitet ved at sikre, at du har installeret det nyeste operativsystem på din enhed. Bemærk: Hvis din enhed er i "flytilstand", vil du ikke have data-forbindelse og skal slå indstillingen fra.

HVAD GØR JEG, HVIS VIDEOEN IKKE STARTER OG BARE VISER ET HJUL, SORT SKÆRM ELLER FEJLBESKED?

Prøv følgende:

• Tillad cookies fra tredjepart • Genindlæs din browser • Opgrader din browser (ældre browsere kan muligvis ikke præstere den hastighed og sikkerhed, der er nødvendig for at se dette indhold). Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi, at du opdaterer til den nyeste version af din browser. Du kan vælge mellem følgende. kompatible browsere: Firefox Google Chrome Internet Explorer Safari • Opdater flash. Vores videoer streames gennem afspilleren Adobe® Flash®. • Før du installerer Adobe® Flash®, skal du først afinstallere ældre versioner, som du måtte have kørende på din computer. Det kan du gøre ved at hente Adobes officielle afinstallationsprogram (sørg for at vælge det rigtige operativsystem og derefter "Afinstaller Flash"). • Nu hvor den gamle version af Adobe® Flash® er afinstalleret, skal du følge Adobes vejledning for at geninstallere den nyeste version. Download findes til højre på siden. • Når du har hentet filen, skal du først lukke din browser og derefter installere den opdaterede version af Adobe® Flash® på din computer. • Afslutningsvist kan du åbne din browser igen og vende tilbage til den ønskede video. Du skulle nu kunne se videoer uden problemer.

Videoen stopper helt med at afspille.

Prøv følgende:

• Opdater din browser. • Ryd browserens cache og cookies. Hvis browseren eller den viste side volder problemer, kan du prøve at rydde browserens hukommelse (cache). Løser det ikke problemet, kan du prøve at rydde browserens cookies.

Jeg kan ikke høre lyden.

Prøv følgende:

 • 1. Opdater din browser.
 • 2. Hvis det ikke hjalp at genindlæse, prøv da følgende:
 • 2a. Skru op for lyden på din computer og dine højttalere.
 • 2b. Skru op for lyden i nederste venstre hjørne af afspilleren.
 • 2c. Genstart din browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, osv.)
 • 2d. Tjek, at der er skruet op for lyden i andre afspillere såsom Quicktime, Real Player eller Windows Media Player, da dette kan påvirke lyden på videoafspilleren.
 • 3. Har du stadig ingen lyd på din video, kan du prøve følgende (i rækkefølge):
 • 3a. Installer den seneste version af Adobe® Flash®, når du først har fjernet evt. gamle versioner, du måtte have.
 • 3b. Tillad indhold i Adobe® Flash® fra tredjepart på din computer:
 • 3c. Gå til indstillingerne i Adobe® Flash® Global Storage.
 • 3d. Indstillingsadministrationen i Adobe® Flash® Player skulle komme frem.
 • 3e. Tjek boksen hvor der står: "Tillad indhold i Adobe® Flash® fra tredjepart på din computer".
 • 3f. Kontrollér evt. at din afkrydsning er gemt ved at klikke på en af fanerne over den boks og klik tilbage til indstillingerne for Global Storage. Boksen skal naturligvis stadig være krydset af.
 • 3g. Når det er gjort, skal alle åbne browsere lukkes, før du igen prøver at afspille en livebegivenhed.
 • 3h. Kontrollér også om dine programmer til virusbeskyttelse og firewall blokerer for indhold til Adobe® Flash® fra tredjepart.

Min video hakker eller bliver ved med at indlæse.

Prøv følgende:

1. Opdater din browser

2. Luk din browser helt (Ctrl+Q i Microsoft Windows eller Command+Q på Mac OS), luk alle andre unødvendige programmer, der måtte køre på din computer, og genstart så din browser. Undlad at åbne flere faneblade.

3. Hvis du bruger trådløst internet (Wi-Fi), så prøv i stedet at forbinde direkte til din router med et kabel.

KAN JEG SÆTTE MIN VIDEO PÅ PAUSE?

Du kan sætte din video på pause, men hvis streamingen i mellemtiden er slut, kan du ikke fortsætte med at se.

JEG HAR PROBLEMER MED AT AFSPILLE VIDEO. BETYDER DET NOGET, AT JEG HAR BLOKERET COOKIES FRA TREDJEPART?

Ja, du skal tillade cookies fra tredjepart for at se videoer. I nuværende versioner af Firefox, kan du evt. prøve følgende:

1. I menuen i Firefox vælger du Indstillinger (tandhjul), evt. under Værktøjer (Tools)

2. Under Indstillinger vælger du Privatliv

3. Sørg for at der er sat kryds i både "Acceptér cookies fra sider" og "Acceptér cookies fra tredjepart".

4. I rullemenuen "Behold indtil": kan du enten vælge "de udløber" eller "jeg lukker Firefox"

5. Tryk på OK for at lukke indstillingerne.

6. Tving siden til at genindlæse (ved at holde "Shift-Reload" nede på tastaturet, samtidig med at du med musen klikker på browserens knap for Opdater.)

7. Nu skulle du kunne afspille videoerne.

FEJLEN "VIDEO INDLÆSER IKKE" FREMKOMMER OG GÅR IKKE VÆK. HVAD GØR JEG?

Prøv følgende:

1. Kontrollér dine cookies fra tredjeparts. Du skal acceptere dem (i Firefox, Chrome og Safari indstiller du det direkte, i Internet Explorer skal du sætte niveauet for privatliv til "Medium-højt" eller lavere)

2. Kontroller om du har et antivirusprogram, antimalware eller andet (som fx Net Nanny) kørende på din computer eller på dit firma- eller skolenetværk, som kan blokere eller påvirke adgang til streaming.