Hvordan kan vi hjælpe dig?

Brug for hjælp? Velkommen til at skrive til support@NBCSportsGold.com

 

 

Kom godt i gang

Med hvilke enheder kan jeg bruge NBC Sports Gold?

NBC Sports Gold fås til iOS- og android-telefoner og tablets og webbrowsere til computere.

Hvad er forskellem mellem NBC Sports Gold-appen og NBC Sports-appen?

NBC Sports Gold er en komplet streaming-tjeneste, som købes online direkte fra NBC Sports Group, som ikke kræver pakke med kabel-tv. NBC Sports-appen er inkluderet som del af den betalte pakke med kabel-tv (en kabelpakke med netværk fra NBC Sports er påkrævet).


Hvordan får jeg NBC Sports Gold?

Du kan købe et abonnement på NBC Sports Gold på www.nbcsportsgold.com, hvor du kan vælge dit foretrukne abonnement og klikke på KØB NU. Dit abonnement giver dig adgang fra alle de understøttede platforme/enheder.


Hvad koster NBC Sports Gold?

Se pris for hvert adgangskort her: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices. Men prisen varierer afhængig af adgangskortet som købes. NBC Sports Gold kan også tilbyde rabatpriser, efterhånden som sæsonen og året skrider frem.


Min enhed findes ikke på listen over kompatible enheder.

Vi tilføjer hele tiden nye enheder. Kom tilbage med jævne mellemrum for at se, om din enhed er blevet tilføjet.


Hvilke sportsgrene tilbydes i øjeblikket af NBC Sports Gold?

Du kan se en liste med aktuelle tilbud og købe adgangskort her: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices.


Kan jeg købe flere adgangskort til NBC Sports Gold?

Naturligvis! Men køb venligst et adgangskort ad gangen. Du kan købe alle adgangskort her: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices


Hvor kan jeg finde kalenderen med alle sportsbegivenheder?

Du kan se kalenderen med begivenheder her: https://www.nbcsports.com/gold-events-schedule.


Kan jeg se NBC Sports Gold eller downloade appen uden for USA?

Det afhænger af det sportsabonnement, du har købt. Se hvad der er tilgængeligt hvor på https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices.


Jeg har downloadet appen, hvordan kan jeg købe?

På nuværende tidspunkt kan vi ikke gennemføre køb i appen. Du skal gå ind på www.nbcsportsgold.com og købe adgang og derefter logge på en kompatibel enhed med din e-mail og adgangskode for at få glæde af indholdet.


Hvad er minimumskravene til browser og/eller hardware for at se video på NBC Sports Gold?

Minimumskrav til browser:

 • Windows 10 Edge
 • Internet Explorer 11
 • Safari 11
 • Chrome 61
 • Firefox 56

Krav til internet:

 • Bredbåndsforbindelse med 500+ Kbps

Krav specifikt til pc:

 • Platform: Windows XP (32 eller 64-bit)/Windows 7 (32 eller 64-bit)
 • Processor: 500MHz eller hurtigere
 • RAM: 128MB eller mere
 • Videokort: mindst 64 MB videohukommelse
 • Lydkort: mindst 16-bit

Krav specifikt til Mac:

 • Platform: Snow Leopard eller Lion
 • Processor: 1,83 MHz Intel Core Duo eller hurtigere
 • RAM: 128MB eller mere
 • Videokort: mindst 64 MB videohukommelse
 • Lydkort: mindst 16-bit

 

Hvad er de basale og optimale krav til operativsystemer for at bruge applikationerne til mobiltelefoner og tablets?

NBC Sports Golds app til mobil og tablet understøtter enheder som iPhone og iPad, der kører iOS 8.0 eller nyere, og udvalgte, mobile Android-enheder, der kører på operativsystem 4.0 eller nyere. For at sikre den bedste brugeroplevelse, bør du sørge for at din enhed har det nyeste operativsystem.


Adgangskort

Hvordan fornyer jeg mit abonnement?

Se venligst mere om adgangskort og abonnementsperioder på https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices. NBC Sports Gold-abonnementer fornys ved slutningen af den nuværende abonnementsperiode. Som abonnement vil du modtage en påmindelse om fornyelsen.


Abonnementer

Kan jeg få et NBC Sports Gold-abonnement uden at abonnere på en tv-pakke via kabel, satellit eller telco tv-udbyder?

Naturligvis! NBC Sports Gold er en komplet streaming-tjeneste, som købes online direkte fra NBC Sports Group og kræver ikke pakke med kabel-tv. Se venligst www.nbcsportsgold.com for at abonnere på NBC Sports Gold.


Hvilke betalingsformer accepteres?

Du kan betale med PayPal, Visa, MasterCard, American Express og Discover.


Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement på NBC Sports Gold under dine kontoindstillinger. Se fanebladet Abonnementer på siden Min konto. Klik for at skifte status for ”Auto-Renew” til “Off” for at deaktivere automatisk fornyelse.
Hvis du opsiger dit abonnement vil annulleringen træde i kraft ved slutningen af indeværende abonnementsperiode. Mens dit adgangskort for indeværende periode forbliver aktivt, vil dit abonnement ikke blive fornyet automatisk i den næste abonnementsperiode. Generelt giver vi ikke kredit, refusion eller forholdsmæssig fakturering for abonnementer, der opsiges inden udløb af indeværende abonnementsperiode.


Kan jeg prøve NBC Sports Gold gratis?

Sommetider tilbyder NBC Sports Gold en gratis prøveperiode. Når prøveperioden udløber, vil du gennem den valgte betalingsmetode blive opkrævet det fulde beløb for et tilsvarende abonnement.


Hvordan opsiger jeg min gratis prøveperiode?

Gå til Min konto for at opsige din gratis prøveperiode på NBC Sports Gold online til enhver tid før den gratis prøveperiode slutter. Kontakt venligst support@nbcsportsgold.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker at opsige dit abonnement efter at den gratis prøveperiode er slut.


Tilbyder NBC Sports Gold nogen rabatter?

NBC Sports Gold kan tilbyde nedsatte priser, efterhånden som sæsonen skrider frem.


Kan jeg købe løb. kampe eller begivenheder som pay-per-view?

Desværre, nej. Og hvorfor begrænse dig selv? Et abonnement på NBC Sports Gold giver adgang til førsteklasses begivenheder, eksklusivt indhold m.m.


Hvordan retter jeg mit abonnement eller mine faktureringsoplysninger?

Gå ind på www.nbcsportsgold.com og log på med den e-mail og adgangskode, du brugte ved oprettelsen af din konto, og klik på linket til Min konto.


Når jeg ser sport

Hvis jeg køber et adgangskort, får jeg så adgang til genudsendelser (on-demand)?

Se hvilke enkelte sportsgenudsendelser (on-demand), der er tilgængelige, på https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices


Hvor længe har jeg adgang til at se genudsendelser af indhold?

Typisk vil abonnenter have adgang til alle aktuelle genudsendelser fra den aktuelle sæson indtil enden af den aktuelle abonnementsperiode.


Kan jeg se spoilers fra begivenheden?

NBC Sports Gold har live-begivenheder sammen med højdepunkter og interviews med udvalgte begivenheder. Bemærk venligst: Nogle højdepunkter og interviews kan muligvis indeholde ”spoilers" (f.eks. vinderen af begivenheden, højdepunkter). Til glæde for alle abonnementer (dem, der streamer live, genspil og på tværs af tidszoner) lægger vi de fleste af vores videoer op med det samme. Alle videohøjdepunkter vil være tilgængelige i fire (4) timer efter opsamlingen på dagens begivenheder.


Kan det sportslige indhold vises i HD-format?

Ja, alle videoer findes i HD.


Hvilket sprog findes indholdet på?

Alle sportsbegivenheder findes på engelsk.


Jeg betaler for kabel, hvorfor skal jeg betale for dette?

NBC Sports Gold er en premium service med eksklusivt indhold, som ikke kan ses på tv. Indholdet på NBC Sports Gold kan også supplere måden du ser tv på.


Er der adgang til tekstning for hørehæmmede?

Tekstning for hørehæmmede findes på visse titler og kan aktiveres ved at klikke på "CC"-ikonet (forkortelse for "closed captioning") på mobile enheder og computere eller ved at vælge undertekster til på øvrige enheder.


Login

Hvordan logger jeg på?

Gå til www.nbcsportsgold.com. Indtast den e-mailadresse og adgangskode du brugte til at oprette din konto. Af hensyn til din sikkerhed kan du blive påkrævet at oprette en ny adgangskode. Vi vil sende dig en e-mail med link til at oprette en ny adgangskode.


Jeg har glemt mit brugernavn og/eller adgangskode.

Det er ikke noget problem! Klik bare på "Jeg har glemt min adgangskode" på loginskærmen på www.nbcsportsgold.com, og følg vejledningen. Vi sender dig en e-mail med et link til nulstilling af din adgangskode.


Jeg har ikke modtaget e-mailen med linket til nulstilling af adgangskode.

Hvis du har modtaget en bekræftelsesmeddelelse om, at en e-mail er blevet sendt til dig, bedes du tjekke dit spamfilter og tilføje NBC Sports Gold til din liste over sikre afsendere. Hvis du fortsat oplever fejl eller problemer, kan du prøve en anden browser og/eller enheder og du er altid velkommen til at kontakte os på support@nbcsportsgold.com.


Jeg skal se noget, og jeg kan ikke logge på - hjælp!

Intet problem. Lad os først prøve dette – sørg for at du har angivet det korrekte brugernavn og adgangskode. Dit brugernavn er den e-mailadresse, du brugte til at oprette din konto. Hvis du har glemt din adgangskode, bare rolig. Klik bare på "Jeg har glemt min adgangskode" på loginskærmen på www.nbcsportsgold.com, og følg vejledningen. Hvis problemerne fortsætter, kan du prøve en anden browser og/eller enhed, og du er altid velkommen til at kontakte os på support@nbcsportsgold.com


Fejlfinding

På min enhed bliver videoen ved med at indlæse eller er i dårlig kvalitet. Hvordan kan jeg ordne det?

Det er muligt at se video med 3G- eller 4G-forbindelse, men for at opleve den bedste kvalitet i videoen, skal du være tilsluttet via Wi-Fi. Du kan også forbedre din videokvalitet ved at sikre, at du har installeret det nyeste operativsystem på din enhed. Hvis du bruger trådløst internet (Wi-Fi), så prøv i stedet at forbinde direkte til din router med et kabel.


Hvad gør jeg, hvis videoen ikke starter og bare viser et hjul, sort skærm eller fejlbesked?

Prøv følgende:

 • Tillad cookies fra tredjepart
 • Opdater din browser
 • Opgrader din browser (ældre browsere kan muligvis ikke præstere den hastighed og sikkerhed, der er nødvendig for at se dette indhold). Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi, at du opdaterer til den nyeste version af din browser. Du kan vælge mellem følgende. kompatible browsere: Firefox Google Chrome Internet Explorer Safari
 • Opdater Flash. Vores videoer streames gennem afspilleren Adobe® Flash®.
 • Før du installerer Adobe Flash, skal du først afinstallere ældre versioner, som du måtte have kørende på din computer. For at gøre dette skal du downloade Adobes officielle afinstallationsprogram (Sørg for at vælge det rigtige operativsystem og derefter "Afinstaller Flash.")
 • Nu da du har afinstalleret den ældre version af Adobe Flash, skal du følge Adobes vejledning for at geninstallere den nyeste version. Download findes til højre på siden.
 • Når du har hentet filen, skal du først lukke din browser og derefter installere den opdaterede version af Adobe Flash på din computer.
 • Afslutningsvist kan du åbne din browser igen og vende tilbage til den ønskede video. Du skulle nu kunne se videoer uden problemer.

 

Videoen stopper helt med at afspille.

Prøv følgende:

 • Opdater din browser
 • Ryd browserens cache og cookies. Hvis browseren eller den viste side volder problemer, kan du prøve at rydde browserens hukommelse (cache). Løser det ikke problemet, kan du prøve at rydde browserens cookies.

 

Jeg kan ikke høre lyden.

Prøv følgende:

 1. Opdater din browser
 2. Hvis det ikke hjalp at genindlæse, prøv da følgende:
  • Skru op for lyden på din computer og dine højttalere.
  • Skru op for lyden i nederste venstre hjørne af afspilleren.
  • Genstart din browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, osv.)
  • Kontroller om der er skruet op for lyden i andre afspillere såsom Quicktime, Real Player eller Windows Media Player, da dette kan påvirke lyden på videoafspilleren.
  • Har du stadig ingen lyd på din video, kan du prøve følgende (i rækkefølge):
  • Installer den seneste version af Adobe® Flash®, når du først har fjernet evt. gamle versioner, du måtte have.
  • Tillad indhold i Adobe® Flash® fra tredjepart på din computer:
  • Gå til indstillingerne i Adobe® Flash® Global Storage.
  • Indstillingsadministrationen i Adobe® Flash® Player skulle komme frem.
  • Tjek boksen hvor der står: ”Tillad indhold i Adobe® Flash® fra tredjepart på din computer”.
  • Kontrollér evt. at din afkrydsning er gemt ved at klikke på en af fanerne over den boks og klik tilbage til indstillingerne for Global Storage. Boksen skal naturligvis stadig være krydset af.
  • Når det er gjort, skal alle åbne browsere lukkes, før du igen prøver at afspille en livebegivenhed.
  • Kontrollér også om dine programmer til virusbeskyttelse og firewall blokerer for indhold til Adobe® Flash® fra tredjepart.

 

Min video hakker eller bliver ved med at indlæse.

Prøv følgende:

 1. Opdater din browser
 2. Luk din browser helt (Ctrl+Q i Microsoft Windows eller Command+Q på Mac OS), luk alle andre unødvendige programmer, der måtte køre på din computer, og genstart så din browser. Undlad at åbne flere faneblade.
 3. Hvis du bruger trådløst internet (Wi-Fi), så prøv i stedet at forbinde direkte til din router med et kabel.

 

Kan jeg sætte min video på pause?

Du kan sætte din video på pause, men hvis streamingen i mellemtiden er slut, kan du ikke fortsætte med at se.


Jeg har problemer med at afspille video. Betyder det noget, at jeg har blokeret cookies fra tredjepart?

Ja, du skal tillade cookies fra tredjepart for at se videoer. I nuværende versioner af Firefox, kan du evt. prøve følgende:

 1. I menuen i Firefox vælger du Indstillinger (tandhjul), evt. under Værktøjer (Tools)
 2. Under Indstillinger vælger du Privatliv
 3. Sørg for at der er sat kryds i både "Acceptér cookies fra sider" og "Acceptér cookies fra tredjepart".
 4. I rullemenuen "Behold indtil”: kan du enten vælge "de udløber" eller "jeg lukker Firefox"
 5. Tryk på OK for at lukke indstillingerne.
 6. Tving siden til at genindlæse (ved at holde ”Shift-Reload” nede på tastaturet, samtidig med at du med musen klikker på browserens knap for Opdater.)
 7. Nu skulle du kunne afspille videoerne.

 

Fejlen "Video indlæser ikke" fremkommer og går ikke væk. Hvad gør jeg?

Prøv følgende:

 1. 1. Kontrollér dine cookies fra tredjeparts. Du skal acceptere dem (i Firefox, Chrome og Safari indstiller du det direkte, i Internet Explorer skal du sætte niveauet for privatliv til "Medium-højt" eller lavere)
 2. 2. Kontroller om du har et antivirusprogram, antimalware eller andet (som fx Net Nanny) kørende på din computer eller på dit firma- eller skolenetværk, som kan blokere eller påvirke adgang til streaming.