ALGEMEEN

WELKE APPARATEN ZIJN COMPATIBEL MET NBC SPORTS GOLD?

NBC Sports Gold is beschikbaar op uw desktop, iOS- en Android-apparaten buiten de Verenigde Staten. Aanvullende apparaten zullen worden toegevoegd op het moment dat ze beschikbaar komen.

HOE KRIJG IK NBC SPORTS GOLD?

Ga voor het aanschaffen van een abonnement op NBC Sports naar www.nbcsportsgold.com, selecteer de sports pass naar uw keuze en klik op KOOP NU. Uw abonnement geeft u toegang tot alle ondersteunende platformen/apparaten.

HOEVEEL KOST NBC SPORTS GOLD?

Hier vindt u de prijzen voor iedere sports pass: [insert page with pricing]. De prijs is inclusief alle toepasselijke belastingen.

Indien van toepassing kunnen banken en uitgevers van betaalkaarten ook valuta omzetten naar lokale valuta, in overeenstemming met het beleid en de praktijken van die bank of uitgever ten aanzien van de wisselkoers, en kunnen ze kosten in rekening brengen voor buitenlandse transacties en/of valutawisselingen.

NBC Sports Gold kan kortingstarieven aanbieden in de loop van het sportseizoen.

Hoe schaf ik een abonnement aan voor een sports PASS?

Hier vindt u een overzicht van het huidige aanbod en kunt u tevens uw sports pass aanschaffen: [insert link]

WAT is een game pass?

Wij bieden de mogelijkheid om sports passes te kopen voor een specifieke wedstrijd van Notre Dame. U krijgt toegang tot een specifieke wedstrijd van uw keuze, met de mogelijkheid om deze tot het einde van de abonnementsperiode te bekijken. Maar waarom zou u zich beperken? Koop het abonnement voor alle thuiswedstrijden van Notre Dame hier: [insert link]

Kan ik meerdere sports passes kopen op nbc gold?

Pro Motocross en Notre Dame Football zijn momenteel verkrijgbaar buiten de Verenigde Staten.

Pro Motocross is beschikbaar in de VS, VK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Nederland, Spanje, Italië, Canada en Japan.

Notre Dame Football is beschikbaar in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zweden, VK, Zwitserland, Canada en Mexico.

WELKE betaalmethodes worden geaccepteerd?

U kunt gebruikmaken van Visa, Mastercard, American Express, JCB, en PayPal.

WANNEER LOOPT MIJN NBC SPORTS GOLD ABONNEMENT AF?

Iedere sports pass heeft een abonnementsperiode. Als abonnee hebt u toegang tot alle sportinhoud (live evenementen, herhalingen van volledige evenementen, hoogtepunten) opgenomen in de sports pass die u hebt aangeschaft tijdens de abonnementsperiode. De abonnementsperiode loopt af op de volgende datum:

NBC Sports Gold Pass

Einde abonnementsperiode

Pro Motocross Pass

18 mei 2018

Notre Dame Football: Alle wedstrijden

30 november 2017

De volledige seizoensabonnementen van NBC Sports Gold worden automatisch verlengd tegen het einde van de huidige abonnementsperiode. Als abonnee ontvangt u een melding die u waarschuwt over de verlenging.

Game Passes vervallen aan het einde van de abonnementsperiode.

HOE ZEG IK MIJN ABONNEMENT OP?

U kunt uw abonnement op NBC Sports Gold opzeggen door contact op te nemen met klantondersteuning op support@nbcsportsgold.com. Als u uw abonnement opzegt, zal de opheffing ingaan aan het einde van de huidige abonnementsperiode. Hoewel uw sports pass voor uw huidige abonnementsperiode actief zal blijven, zal uw abonnement niet worden verlengd voor de volgende abonnementsperiode. Wij bieden over het algemeen GEEN TEGOED, RESTITUTIE of FACTURERING NAAR RATO voor abonnementen die worden opgezegd voorafgaand aan het einde van de huidige abonnementsperiode.

BIEDT NBC SPORTS GOLD EEN GRATIS PROEFPERIODE?

Zo nu en dan biedt NBC Sports Gold een gratis proefperiode. Wanneer de proefperiode afloopt, wordt de gearchiveerde factureringsmethode belast met de volledige abonnementskosten.

HOE ANNULEER IK MIJN GRATIS PROEFABONNEMENT?

Ga naar Mijn Account om uw gratis proefabonnement op NBC Sports Gold online te annuleren voordat de gratis proefperiode afloopt. Neem contact op met support@nbcsportsgold.com als u vragen hebt of uw abonnement wenst op te zeggen nadat het proefabonnement afloopt.

BIEDT NBC SPORTS GOLD KORTINGEN?

NBC Sports Gold kan kortingstarieven aanbieden in de loop van het sportseizoen en het jaar.

MIJN APPARAAT STAAT NIET OP DE LIJST VAN ONDERSTEUNDE APPARATEN?

Wij voegen voortdurend nieuwe apparaten toe. Kijk regelmatig op www.nbcsportsgold.com om te zien of uw apparaat is toegevoegd.

HOE BEKIJK OF WIJZIG IK MIJN NBC SPORT GOLD ABONNEMENT?

Ga naar www.nbssportsgold.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt om uw account aan te maken en klik vervolgens op de link Mijn Account.

IK WIL CONTACT OPNEMEN MET KLANTONDERSTEUNING VAN NBC SPORTS GOLD.

NBC Sports Gold heeft een lange lijst van Veelgestelde Vragen. Wij adviseren u deze door te nemen. Indien u geen antwoord kunt vinden of problemen blijft ondervinden, kunt u ons e-mailen op support@nbcsportsgold.com.

Hoelang heb ik toegang tot inhoudsherhalingen?

Pro Motocross-abonnees hebben toegang tot alle Pro Motocross race archieven van 2015 tot aan het meest recente evenement.

Notre Dame-abonnees kunnen de inhoud waarvoor ze zich aangemeld hebben tot het einde van hun abonnementsperiode opnieuw bekijken!

WELKE sporten worden momenteel aangeboden door NBC Sports gold?

Op dit moment is Pro Motocross Pass en Notre Dame de enige sport die verkrijgbaar is buiten de Verenigde Staten. Bekijk [insert link to country availability] voor de beschikbaarheid van de sporten in uw land.

Waar kan ik de agenda voor EVENEMENTEN vinden?

U kunt de agenda voor evenementen hier vinden: [insert link]

KRIJG IK SPOILERS VAN EVENEMENTEN TE ZIEN?

NBC Sports Gold biedt live evenementen aan samen met hoogtepunten en interviews voor geselecteerde evenementen. Let op: Sommige hoogtepunten en interviews kunnen “spoilers” tonen (bv. winnaar van evenement, kernmomenten, etc.). In het belang van alle abonnees (die live streamen, herhalingen bekijken en in verschillende tijdzones kijken), plaatsen we de meeste video's zo spoedig mogelijk. Alle videohoogtepunten zullen vier (4) uur na afloop van een evenement beschikbaar zijn.

Is de sportinhoud verkrijgbaar in HD?

Ja, alle sportinhoud is verkrijgbaar in HD.

In welke taal is de inhoud beschikbaar?

Alle sporten zullen beschikbaar zijn in het Engels.

INLOGGEN & ACCOUNTBEHEER

HOE LOG IK IN?

Ga naar www.nbcsportsgold.com. Voer uw e-mail en wachtwoord in die u hebt gebruikt om uw account aan te maken. Voor uw beveiliging kunt u worden gevraagd om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wij zullen u een link sturen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM EN/OF WACHTWOORD VERGETEN.

Geen zorgen. Klik simpelweg op "ik ben mijn wachtwoord vergeten" op het scherm op www.nbcsportsgold.com en volg de instructies. Wij zullen u een e-mail sturen met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

IK HEB DE E-MAIL MET DE LINK VOOR HET OPNIEUW INSTELLEN VAN MIJN WACHTWOORD NIET GEKREGEN.

Als u het bevestigingsbericht hebt ontvangen dat een e-mail naar u is verstuurd, controleer dan uw spamfolder en voeg NBC Sports Gold toe aan uw lijst van veilige afzenders. Als u nog steeds fouten of problemen ondervindt, probeer dan een andere browser en/of apparaat en twijfel niet om contact met ons op te nemen op support@nbcsportsgold.com.

IK WIL KIJKEN MAAR KAN NIET INLOGGEN - HELP!

Geen probleem. Laten we eerst het volgende proberen - zorg ervoor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat is gebruikt om uw account aan te maken. Als u uw wachtwoord bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Klik simpelweg op "ik ben mijn wachtwoord vergeten" op het scherm op www.nbcsportsgold.com en volg de instructies. Indien de problemen aanhouden, probeer dan een andere browser en/of apparaat en twijfel niet om contact met ons op te nemen op support@nbcsportsgold.com

KAN IK MIJN IOS-APPARAAT GEBRUIKEN OM NBC SPORTS GOLD TE KIJKEN OF DE APP DOWNLOADEN BUITEN DE VERENIGDE STATEN?

Met uitzondering van Pro Motocross en Notre Dame Football, is NBC Sports Gold uitsluitend geautoriseerd voor gebruik binnen de Verenigde Staten.

Pro Motocross is beschikbaar in de VS, VK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Nederland, Spanje, Italië, Canada en Japan.

Notre Dame Football is beschikbaar in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zweden, VK, Zwitserland, Canada en Mexico.

IK HEB DE APP GEDOWNLOAD, HOE KAN IK EEN AANKOOP DOEN?

Wij ondersteunen op dit moment geen in app-aankopen. U dient naar www.nbcsportsgold.com te gaan om uw aankopen te doen en vervolgens uw inlogmail en wachtwoord gebruiken op een ondersteund apparaat om van de inhoud te genieten.

IS ONDERTITELING BESCHIKBAAR?

Ondertiteling in het Engels wordt ondersteund bij een aantal titels en kan worden ingeschakeld door het CC-icoon te selecteren op een mobiel apparaat en computers, of door Ondertiteling te kiezen voor andere apparaten.

KAN IK EEN RACE, WEDSTRIJD OF EVENEMENT KOPEN PER WEERGAVE?

Helaas niet. En waarom zou u zich beperken? Een abonnement op NBC Sports Gold biedt vele topevenementen, exclusieve inhoud en meer.

IS NBC SPORTS GOLD INTERNATIONAAL VERKRIJGBAAR?

Op dit moment zijn Pro Motocross en Notre Dame Football geautoriseerd voor gebruik op NBC Sports Gold buiten de Verenigde Staten.

Pro Motocross is beschikbaar in de VS, VK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Nederland, Spanje, Italië, Canada en Japan.

Notre Dame Football is beschikbaar in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zweden, VK, Zwitserland, Canada en Mexico.

HOE WIJZIG IK MIJN ABONNEMENTS- OF FACTURERINGSGEGEVENS?

Ga naar www.nbssportsgold.com en log in met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt om uw account aan te maken en klik vervolgens op de link Mijn Account.

TECHNISCH

WAT ZIJN DE MINIMALE VEREISTEN TEN AANZIEN VAN MIJN WEBBROWSER- EN/OF APPARATUUR VOOR HET BEKIJKEN VAN VIDEO'S OP NBC SPORTS GOLD?

Minimale browsercapaciteit:

• Internet Explorer 8 (32 or 64-bit) en hoger • Firefox 3.6 • Safari 5 • Chrome 16

Internetvereiste:

• Breedband met 500+ Kbps

PC-specifieke vereisten:

• Platform: Windows XP (32 or 64-bit)/Windows 7 (32 or 64-bit) • Processor: 500 MHz of sneller • RAM: 128 MB of meer • Videokaart: minstens 64 MB videogeheugen • Geluidskaart: minstens 16-bit

Mac-specifieke vereisten:

• Platform: Snow Leopard of Lion • Processor: 1,83 MHz Intel Core Duo of sneller • RAM: 128 MB of meer • Videokaart: minstens 64 MB videogeheugen • Geluidskaart: minstens 16-bit

WAT ZIJN DE MINIMALE EN OPTIMALE VEREISTEN TEN AANZIEN VAN HET BESTURINGSSYSTEEM VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE EN TABLETAPPLICATIE?

De NBC Sports Gold Mobiele en Tabletapplicaties ondersteunen iPhone en iPad-apparaten die werken op iOS 8.0 of hoger, en geselecteerde Android mobiele apparaten en tablets die werken op een besturingssysteem van 4.0 en hoger. Zorg voor de beste gebruikerservaring dat uw apparaat het meest recente besturingssysteem heeft.

DE VIDEO OP MIJN APPARAAT BUFFERT STEEDS OF IS VAN SLECHTE KWALITEIT. HOE KAN IK DIT CORRIGEREN?

Het bekijken van video's is beschikbaar via een 3G of 4G verbinding, maar om de beste videokwaliteit te krijgen, kunt u het beste verbinden met een WiFi-signaal. U kunt uw videokwaliteit ook verbeteren door ervoor te zorgen dat u het meest recente besturingssysteem hebt geïnstalleerd op uw apparaat. Let op: Indien uw apparaat in de "vliegtuigmodus" staat, zult u geen dataverbinding hebben en dient u deze modus uit te schakelen.

WAT MOET IK DOEN ALS DE VIDEO NIET START EN EEN RONDDRAAIEND PIJLTJE OF EEN ZWART SCHERM WORDT WEERGEGEVEN, OF EEN FOUTMELDING.

Probeer de volgende stappen:

• Sta derden cookies toe • Vernieuw uw browser• Upgrade uw browser (oude browsers bieden niet altijd de beste snelheid en beveiliging om deze inhoud te bekijken.) Als u de beste weergave wilt, raden wij u aan om te upgraden naar de meest recente versie van uw browser. U kunt kiezen uit de volgende ondersteunde browsers: Firefox Google Chrome Internet Explorer Safari • Update Flash. Onze video-inhoud wordt gestreamd met behulp van Adobe® Flash® player. • Voordat u Adobe® Flash® player installeert, dient u eerst de oudere versies die actief zijn op uw computer, te verwijderen. Om dit te doen, kunt u het officiële verwijderprogramma van Adobe downloaden. (Zorg ervoor dat u het correcte besturingssysteem selecteert en vervolgens kiest voor "Flash verwijderen"). • Nu u de oudere versie van Adobe® Flash® hebt verwijderd, volgt u de instructies op van Adobe voor het opnieuw installeren van de meest recente versie. De downloadoptie staat aan de rechterkant van de pagina. • Zodra u het bestand hebt gedownload, verlaat u eerst uw browser en installeert u vervolgens de bijgewerkte versie van Adobe® Flash® op uw computer. • Tot slot opent u uw browser opnieuw en keert u terug naar de video die u wilt zien. Nu zou het moeten lukken om video's te bekijken.

De video speelt helemaal niet meer af.

Probeer de volgende stappen:

• Vernieuw uw browser. • Leeg de cache en cookies van uw browser. Indien de browser die u gebruikt of een pagina die u bekijkt problemen ondervindt, probeer dan de cache van de browser te legen. Als dat het probleem niet oplost, probeer dan de cookies van de browser te verwijderen.

Ik hoor geen geluid.

Probeer de volgende stappen:

 • 1. Vernieuw uw browser.
 • 2. Als vernieuwen niet werkt, probeer het volgende:
 • 2a. Stel het volume bij op uw computer en speakers.
 • 2b. Stel het volume bij in de linkerbenedenhoek van de Player.
 • 2c. Herstart uw internet browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.)
 • 2d. Zorg ervoor dat het volume aanstaat op andere videospelers, zoals Quicktime, Real Player, of Windows Media player, aangezien dat invloed kan hebben op het geluid van de videospeler.
 • 3. Als u nog steeds geen geluid hoort bij het afspelen van de video, kunt u de volgende stappen uitproberen (op volgorde):
 • 3a. Installeer de nieuwste versie van Adobe® Flash® na het verwijderen van alle oude versies die u hebt geïnstalleerd.
 • 3b. Sta derden Adobe® Flash® inhoud toe op uw computer:
 • 3c. Ga naar de Adobe® Flash® Global Storage Settings Panel.
 • 3d. De Adobe® Flash® Player Settings Manager zou moeten worden weergegeven.
 • 3e. Klik op het vak genaamd: "Sta derden Adobe® Flash® inhoud toe om op te worden geslagen op uw computer."
 • 3f. Klik op een van de tabs boven het vakje en klik weer terug op het (Global Storage Settings Panel) Om ervoor te zorgen dat het aanvinken geaccepteerd is. Het vakje moet nog steeds aangevinkt zijn.
 • 3g. Zodra dit voltooid is, sluit u alle browservensters en probeert u het Live Evenement nogmaals af te spelen.
 • 3h. Controleer uw Antivirus- en Firewall-software om te zien of u derden Adobe® Flash® inhoud blokkeert.

Mijn video hapert of blijft bufferen.

Probeer de volgende stappen:

1. Vernieuw uw browser

2. Sluit uw browserapplicatie volledig af (Ctrl+Q in Microsoft Windows of Command+Q in Mac OS), sluit alle andere onnodige applicaties die actief zijn op uw computer, en herstart uw browser. Vermijd het gebruik van meerdere tabs.

3. Als u gebruikmaakt van draadloos internet (WiFi), maak dan een rechtstreekse verbinding met uw modem of router met een ethernetkabel.

KAN IK MIJN VIDEO PAUZEREN?

U kunt uw video pauzeren, maar als de stream afgelopen is terwijl u deze op pauze hebt gezet, zult u niet verder kunnen kijken.

IK HEB PROBLEMEN MET HET AFSPELEN VAN VIDEO'S. MAAKT HET WAT UIT DAT IK COOKIES VAN DERDEN HEB GEBLOKKEERD?

Ja, u dient cookies van derden te deblokkeren om video's te kunnen bekijken. In de huidige versies van Firefox, bijvoorbeeld, kunt u de volgende stappen nemen:

1. In de Firefox menubar, ga naar Hulpmiddelen > Opties

2. Op het Optiesscherm, selecteer Privacy

3. Zorg ervoor dat zowel "Accepteer cookies van websites" als "Accepteer derden cookies" aangevinkt zijn.

4. In de vervolgkeuzemenu "Houden tot:", selecteer "ze vervallen" of "ik sluit Firefox"

5. Klik op OK om het Optiesscherm te sluiten.

6. Herlaad de pagina door een Shift-Reload uit te voeren (Shift ingedrukt houden terwijl u drukt op de Herlaad-knop in de browser.)

7. De video's zouden nu goed afgespeeld moeten worden

IK KRIJG EEN "VIDEO LAADT NIET"-FOUTMELDING DIE MAAR NIET WEGGAAT. WAT MOET IK DOEN?

Probeer de volgende stappen:

1. Controleer de cookies van derden. U dient deze in te schakelen (in Firefox, Chrome en Safari dient u deze direct in te schakelen, in IE, dient u uw privacyniveau te zetten op "Middelhoog" of "lager")

2. Controleer of u een antivirus-, anti-malware of andere proxy software hebt (zoals Net Nanny) die actief is op uw apparaat of zakelijke/schoolnetwerk die de toegang tot de streams zou kunnen blokkeren (of aantasten).