Kan du kontakta oss på support@nbcsportsgold.com

 

 

Att komma igång

Vilka enheter fungerar med NBC Sports Gold?

Du kan titta på NBC Sports Gold på iOS- och Android-telefoner samt på din surfplatta eller i datorns webbläsare.

Vad är skillnaden mellan NBC Sports Gold-appen och NBC Sports-appen?

NBC Sports Gold är en fristående streaming-tjänst som inte kräver ett kabel-tv-paket och köps online direkt från NBC Sports Group. NBC Sports-appen ingår som en del i ditt betalda kabel-tv-paket (ett kabelpaket som innefattar NBC Sports krävs).


Hur skaffar jag NBC Sports Gold?

För att prenumerera på NBC Sports Gold, besök www.nbcsportsgold.com, markera vilket sportutbud du vill ha och klicka på KÖP NU. Som prenumerant får du tillgång via alla plattformar och enheter som stöds.


Hur mycket kostar NBC Sports Gold?

Du hittar priserna för alla sportpass här: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices. Men priserna varierar beroende på vilket sportpass du köper. NBC Sports Gold kan också erbjuda rabatterade priser när säsongen och året fortskrider.


Min enhet är inte med i listan över enheter som stöds.

Vi lägger till nya enheter hela tiden. Titta igen med jämna mellanrum för att se om din enhet har lagts till.


Vilka sporter erbjuds idag på NBC Sports Gold?

Du kan se en lista över aktuella priser och köpa sportpass härhttps://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices.


Kan jag köpa flera sportpass på NBC Sports Gold?

Absolut! Köp ett sportpass åt gången. Du kan köpa alla sporterna här: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices.


Var hittar jag tävlingsscheman för alla sporterna?

Du kan se schemat över alla sporteventen härhttps://www.nbcsports.com/gold-events-schedule.


Kan jag titta på NBC Sports Gold eller ladda ner appen utanför USA?

Det beror på vilken sportprenumeration du har köpt. Se: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices för tillgänglighet i ditt område.


Hur kan jag göra ett köp efter att ha laddat ner appen?

Vi erbjuder inte försäljning i appen för tillfället. Du måste besöka www.nbcsportsgold.com för att göra ditt köp och sedan använda dina inloggningsuppgifter på valfri enhet för att se innehållet.


Vilka krav ställs på webbläsaren och/eller hårdvaran för visning av videor på NBC Sports Gold?

Minimikrav på webbläsare:

 • Windows 10 Edge
 • Internet Explorer 11
 • Safari 11
 • Chrome 61
 • Firefox 56

Krav på Internetuppkoppling:

 • Bredbandsanslutning med 500+ kbps

Datorkrav PC:

 • Plattform: Windows XP (32 eller 64-bit)/Windows 7 (32 eller 64-bit)
 • Processor: 500 MHz eller snabbare
 • RAM: 128 MB eller mer
 • Videokort: minst 64 MB videominne
 • Ljudkort: minst 16-bit

Datorkrav Mac:

 • Plattform: Snow Leopard eller Lion
 • Processor: 1,83 MHz Intel Core Duo eller snabbare
 • RAM: 128 MB eller mer
 • Videokort: minst 64 MB videominne
 • Ljudkort: minst 16-bit

 

Vilka krav måste vara uppfyllda för visning av appar på mobilenheter och surfplattor?

NBC Sports Gold appar för mobilenheter och surfplattor har stöd för iPhone- och iPad-enheter med iOS 8.0 och senare, och utvalda Android handenheter och surfplattor med operativsystem 4.0 eller senare. För bästa upplevelse bör enheten vara försedd med det senaste operativsystemet.


Pass

Hur förnyar jag min prenumeration?

Se: https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices för sportpass och prenumerationsperioder. NBC Sports Gold-prenumerationer förnyas automatiskt i slutet av prenumerationsperioden. Som prenumerant får du ett meddelande om förnyelsen.


Prenumerationer

Kan jag skaffa en NBC Sports Gold-prenumeration utan att prenumerera på ett tv-paket via en kabel-, satellit- eller telco-tv-operatör?

Absolut! NBC Sports Gold är en fristående streaming-tjänst som inte kräver ett kabel-tv-paket och köps online direkt från NBC Sports Group. Besök www.nbcsportsgold.com för att prenumerera på NBC Sports Gold.


Vilka betalningssätt accepteras?

Du kan använda PayPal, Visa, Mastercard, American Express och Discover.


Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan avsluta din prenumeration på NBC Sports Gold i dina kontoinställningar. Besök prenumerationsfliken på ”mitt konto” sidan. Klicka för att förändra statusen från förnya automatiskt till ”av” för att avsluta automatiskt förnyande av prenumerationen.
Om du avslutar din prenumeration kommer det att träda i kraft i slutet av din nuvarande prenumerationsperiod. Ditt sportpass för den nuvarande prenumerationsperioden kommer att vara aktivt, men din prenumeration kommer inte att förnyas automatiskt för nästa prenumerationsperiod. Vi erbjuder inte krediter, återbetalning eller delfakturering för prenumerationer som avslutats före nuvarande prenumerationsperiods utgång.


Erbjuder NBC Sports Gold en gratis provtid?

NBC Sports Gold erbjuder med jämna mellanrum en gratis provperiod. När provperioden utgår tillämpas registrerat betalningssätt för aktuell full prenumerationsavgift.


Hur avslutar jag en gratis provperiod?

Gå till Mitt Konto för att avsluta din gratis provperiod med NBC Sports Gold online, när som helst innan provperioden utgår. Kontakta support@nbcsportsgold.com om du har frågor eller önskar avsluta din prenumeration efter att provperioden har utgått.


Erbjuder NBC Sports Gold några rabatter?

NBC Sports Gold kan erbjuda rabatterade priser när säsongen fortskrider.


Kan jag köpa tävlingar, matcher eller evenemang som Pay-Per-View?

Tyvärr inte. Men varför inte prenumerera? Med en prenumeration på NBC Sports Gold har du många topphändelser, exklusivt innehåll med mera.


Hur ändrar jag uppgifterna om prenumerationen eller betalningen?

Besök www.nbcsportsgold.com och logga in med e-postadressen och lösenordet som du använde för att skapa kontot och klicka på länken Mitt Konto.


Att se

Får jag tillgång till repriser (on-demand) om jag köper ett sportpass?

Se https://www.nbcsports.com/gold/nbc-sports-gold-packages-prices för information om tillgång till repriser (on-demand) för olika sporter.


Hur länge har jag tillgång till innehållsrepriser?

Prenumeranter brukar vanligen ha tillgång till alla repriser från den aktuella säsongen fram till prenumerationsperiodens slut.


Kommer jag att få se spoilers för olika evenemang?

NBC Sports Gold innehåller live-evenemang samt höjdpunkter och intervjuer för alla valda evenemang. Observera: Vissa höjdpunkter och intervjuer kan innehålla ”spoilers” (t.ex. evenemangsvinnare, speciella ögonblick). För alla prenumeranters intresse (de som vill streama live, repriser och över tidszoner) lägger vi upp våra videor så snart som möjligt. Alla videohöjdpunkter finns tillgängliga fyra (4) timmar efter slutet på varje dags evenemang.


Visas sportinnehållet i HD?

Ja allt videoinnehåll visas i HD.


På vilka språk visas innehållet?

Alla sporter visas på engelska.


Jag betalar för kabel-tv, varför måste jag betala för det här?

NBC Sports Gold är en premiumtjänst med exklusivt innehåll som inte kan ses på TV. Innehållet på NBC Sports Gold kan också komplettera ditt TV-tittande.


Finns undertexter tillgängliga?

Undertexter erbjuds för vissa titlar och kan aktiveras genom att markera CC-symbolen på mobilenheten eller datorn, eller genom att markera ”undertext” på andra enheter.


Logga in

Hur loggar jag in?

Gå till www.nbcsportsgold.com. Skriv in e-postadressen och lösenordet som du använde när du skapade ditt konto. För din egen säkerhet kan du behöva skapa ett nytt lösenord. Vi e-postar en länk för att skapa nytt lösenord.


Jag har glömt användarnamn och/eller lösenord.

Inga problem. Klicka bara på ”Jag har glömt lösenordet” på inloggningssidan på www.nbcsportsgold.com och följ anvisningarna. Vi e-postar en länk för byte av lösenord.


Jag fick inget meddelande med länken för byte av lösenord.

Om du har fått bekräftelse att ett e-postmeddelande har skickats till dig, kontrollera din spam-mapp och lägg till NBC Sports Gold i din lista över säkra avsändare. Om du fortfarande får felmeddelande eller har problem, försök med en annan webbläsare och/eller enhet och du kan alltid kontakta oss på support@nbcsportsgold.com.


Jag ska titta men kan inte logga in – hjälp!

Inga problem. Kontrollera först att du har rätt användarnamn och lösenord. Ditt användarnamn är den e-postadress som du använde när du skapade kontot. Om du har glömt ditt lösenord, inga problem. Klicka bara på ”Jag har glömt lösenordet” på inloggningssidan på www.nbcsportsgold.com och följ anvisningarna. Om du fortfarande har problem, försök med en annan webbläsare och/eller enhet och du kan alltid kontakta oss på support@nbcsportsgold.com


Felsökning

Visning av videon dröjer eller har dålig kvalitet på min enhet. Vad kan jag göra?

Video finns tillgängligt via en 3G eller 4G-uppkoppling men för att upplevas med HD, koppla upp mot WiFi-signal. Du kan också förbättra videokvaliteten genom att installera det senaste operativsystemet på din enhet. Är du uppkopplad med WiFi, anslut direkt till ditt modem eller router med en nätverkskabel.


Vad kan jag göra om videon inte startar och ett vänthjul, svart skärm eller felmeddelande visas?

Prova med följande steg:

 • Tillåt cookies från tredje part
 • Uppdatera webbläsaren.
 • Uppgradera din webbläsare (äldre webbläsare kanske inte kan erbjuda den snabbhet och säkerhet som behövs för att titta på innehållet). Om du vill ha den bästa tittarupplevelsen rekommenderar vi att du uppgraderar till den senaste versionen av din webbläsare. Du kan välja från följande webbläsare: Firefox Google Chrome Internet Explorer Safari
 • Uppdatera Flash. Vårt videoinnehåll streamas genom Adobe® Flash®-spelaren.
 • Innan du installerar Adobe Flash måste du först avinstallera alla äldre versioner som du för nuvarande har på din dator. Ladda ner Adobes officiella avinstallationsprogram (kontrollera att du väljer rätt operativsystem och välj sedan ”avinstallera Flash.”)
 • När du har avinstallerat den äldre versionen av Adobe Flash följer du instruktionerna för att återinstallera den senaste versionen. Alternativ för nedladdning finns på höger sida.
 • När du har laddat ned filen, stäng din webbläsare och installera sedan den uppgraderade versionen av Adobe Flash på din dator.
 • Slutligen öppnar du din webbläsare igen och återgår till videon du vill titta på. Du bör nu kunna se videor utan problem.

 

Videon slutar helt att spelas upp.

Prova med följande steg:

 • Uppdatera webbläsaren.
 • Rensa din webbläsares cacheminne och cookies. Om webbläsaren du använder eller en sida du tittar på har problem, försök med att rensa webbläsarens cacheminne. Om det inte löser problemet, försök att rensa webbläsarens cookies.

 

Jag kan inte höra något ljud.

Prova med följande steg:

 1. Uppdatera webbläsaren.
 2. Hjälper inte uppdatering, prova följande:
  • Justera ljudvolymen på datorn och högtalarna.
  • Justera volymreglaget i spelarens nedre vänstra hörn.
  • Starta om webbläsaren (Internet Explorer, Firefox, Chrome osv.)
  • Se till att volymen är uppjusterad på andra videospelare, t.ex. Quicktime, Real Player eller Windows Media Player då det kan påverka videospelarens ljud.
  • Hör du fortfarande inte något ljud när du spelar videon kan du prova följande steg (i ordning):
  • Installera den senaste versionen av Adobe® Flash® efter att du har avinstallerat äldre versioner.
  • Tillåt tredje parts Adobe® Flash®-innehåll på datorn:
  • Besök Adobe® Flash®-panelen för globala lagringsinställningar.
  • Adobe® Flash® spelarinställningar bör visas.
  • Markera rutan med: ”Tillåt 3:e parts Adobe® Flash®-innehåll på datorn.”
  • Kontrollera att markeringen har accepterats: klicka på någon av de övre flikarna på den rutan och klicka tillbaka till (globala inställningar). Rutan ska fortfarande vara markerad.
  • När detta är klart, stäng alla webbläsarfönster och försök spela upp live-evenemanget igen.
  • Kontrollera antivirus- och brandväggsprogrammen för att se om tredje parts Adobe® Flash®-innehåll blockeras.

 

Videon hackar eller fortsätter buffra.

Prova med följande steg:

 1. Uppdatera webbläsaren.
 2. Stäng webbläsarapplikationen helt (Ctrl-Q i MS Windows eller Cmd-Q i Mac OS), stäng alla andra appar som inte behöver köras på datorn och starta sedan om webbläsaren. Undvik att använda flera flikar.
 3. Är du uppkopplad med WiFi, anslut direkt till ditt modem eller router med en nätverkskabel.

 

Kan jag pausa videon?

Du kan pausa videon, men om streamingen stoppas i pausläget kan du inte fortsätta visningen.


Jag har problem med att spela upp video. Beror det på att jag har blockerat tredjepartscookies?

Ja, du måste tillåta tredjepartscookies för att kunna se video. I nuvarande version av Firefox, exempelvis, följ dessa steg:

 1. I Firefox menyfält, gå till Verktyg > Alternativ
 2. I menyn Alternativ, markera Sekretess
 3. Se till att både ”Tillåt cookie-filer från webbplatser” och ”Tillåt tredjeparts cookie-filer” är markerade.
 4. Markera på rullmenyn ”Behåll tills:” antingen ”de utgår” eller ”jag avslutar Firefox”
 5. klicka på OK för att stänga fönstret Alternativ.
 6. Tvinga återladdning av sidan med Skift-Uppdatera (håll ned skifttangenten och klicka samtidigt på knappen ”Uppdatera” i vebbläsarens verktygsfält)
 7. Videon ska nu spelas upp utan problem

 

Jag får felmeddelandet ”videon laddas inte” som inte försvinner. Vad ska jag göra?

Prova med följande steg:

 1. Markera tredje parts cookie-filer. De måste vara aktiverade (i Firefox, Chrome och Safari ställer du in det direkt, och i IE måste du ställa in sekretessnivå ”Medel” eller lägre)
 2. Kontrollera om du har ett antivirusprogram eller annan proxymjukvara (t.ex. Net Nanny) som körs på datorn eller företagets/organisationens nätverk som kan blockera (eller påverka) tillgängligheten till videostreaming.